ODDÍL MODERNÍ A ESTETICKÉ SKUPINOVÉ GYMNASTIKY



mgzubri@centrum.cz

Vánoční přehlídka 2014

30.12.2014 18:37

Ve středu 10. prosince 2014 oddíl moderní a estetické skupinové gymnastiky TJ Gumárny Zubří uspořádal v zuberské sportovní hale tradiční Vánoční přehlídku, na které se představily všechny závodní i nezávodní skupiny oddílu.

 
V téměř hodinu a půl dlouhém programu se představilo celkem 11 skladeb, včetně těch, které nás po celý rok 2014 reprezentovaly na národních a mezinárodních soutěžích.
 

    Jako první se představily naše nejmladší hvězdičky pod vedením Petry Matulové. Veselým vystoupením potěšily početné publikum a nenechaly nikoho na pochybách, že nám roste další generace šikovných a úspěšných gymnastek.

    Téměř 20 malých gymnastek z 1. - 2. třídy nacvičilo pod vedením Renaty Bechné vystoupení na hudbu z filmu Kozí příběh. Tato děvčátka se již nyní pilně připravují na své první závody. 

    Jako třetí vystoupilo družstvo závodící na jaře 2014 v estetické skupinové gymnastice v kategorii 8 let a mladší. Pod vedením Mgr. Adély Zedníčkové se šikovným gymnastkám podařilo vybojovat na každém závodu medaili, k těm nejcennějším patří stříbrná z oblastního přeboru a bronzová z mistrovství ČR. Gratulujeme!

    Veselé rytmy swingu roztleskaly halu, když svou jarní sestavu předvedlo družstvo kategorie 10-12 let. Děvčatům se rovněž podařilo získat stříbrné medaile na oblastním přeboru a 2. místo v celkovém vyhlášení soutěže ESG CUP 2014. Trenérkou družstva je Mgr. Hana Šírová.

    Následovalo vystoupení skladeb "Kapky" a "Swing". Děvčata pod vedením Mgr. Adély Zedníčkové s těmito sestavami závodily v podzimní sezóně moderní gymnastiky.

    Velký potlesk sklidilo vystoupení skladby se 6-ti obručemi. Dívky byly s touto sestavou velmi úspěšné a podařilo se jim vybojovat bronzové medaile na oblastním přeboru. Trenéry družstva jsou Mgr. Hana Šírová a Kryštof Havel.

    Kateřina Vrátilová vystoupila na Vánoční přehlídce se svou sestavou s obručí. Pod vedením Renaty Bechné se společně připravují na jarní sezonu.

    Očekávaným vrcholem večera bylo vystoupení juniorek našeho oddílu, které i letos dosáhly vynikajících úspěchů. Staly se vicemistryněmi ČR, v Moskvě náš oddíl reprezentovaly na Mistrovství světa a dosáhly rovněž 2. místa v celkovém vyhlášení soutěže ESG CUP 2014. Trenérkami družstva jsou Jana a Hana Šírovy.

    A po krátkém překvapení, které si pro svou trenérku Hanku Šírovou připravily dívky ze 4. - 6. tříd, pak společně všechny závodnice potěšily diváky společným vystoupením.

 

Oddíl TJ Gumárny Zubří tímto děkuje všem sponzorům, bez kterých by nebylo možné finančně zvládnout tuto opět velice úspěšnou sezonu. Děkujeme všem rodičům, pomocníkům a podporovatelům, kteří našim závodnicím drželi palce. Největší dík však patří trenérům a funkcionářům oddílu, kteří s dívkami tráví spoustu volného času a věnují se jim.

 Do nové sezony dívkám a trenérům přejeme mnoho úspěchů!! 

 

Jeden z předních oddílů
estetické skupinové gymnastiky v České republice!