ODDÍL MODERNÍ A ESTETICKÉ SKUPINOVÉ GYMNASTIKY



mgzubri@centrum.cz

IV. Českomoravský pohár - VALAŠSKÝ PODZIMNÍ ZÁVOD ZUBŘÍ

10.12.2012 12:07

V letošním roce se na podzim připravovala 2 závodní družstva – I. kategorie a III. kategorie, nejstarší děvčata juniorky trénují na jarní sezónu. Družstvo I. kategorie ve složení  Hana Fryšová, Terezie Románková, Denisa Vaculínová, Eliška Boráková, Anna Pernicová a Barbora Kachtíkoá pro podzimní závody natrénovala společnou sestavu bez náčiní na hudbu z filmu Příšerky s.r.o. a děvčata III. kategorie Barbora Cábová, Sabina Holišová, Adéla Lojkásková, Sára Bambuchová, Lenka Fryšová, Pavla Pšenicová a Sabina Jurajdová závodily se společnou skladbou s obručemi. Obě skladby družstva nacvičila pod vedením trenérky Hany Šírové a choreografa Kryštofa Havla.

Po závodech v Břeclavi a Brně si gymnastky zazávodily také v domácím prostředí. V sobotu 24. listopadu se ve víceúčelové Hale v Zubří uskutečnil IV. závod Českomoravského poháru 2012 a zároveň 4. ročník Valašského podzimního závodu, kterého se zúčastnilo 13 oddílů z celé České republiky. Do Zubří přijelo 197 závodnic, které se představily v 36 společných skladbách bez náčiní a s náčiním. Děvčata I. kategorie se umístila na krásném 4. místě, družstvo III. kategorie, kterému vůbec nevyšlo 1. provedení, skončilo na 7. místě. Ale i tak to byl krásný závod s úplně jinou sportovní atmosférou, než na jakou jsme zvyklí z házené. 

Velké poděkování patří našemu hlavnímu sponzorovi závodu Městu Zubří, které finančně přispělo na ceny a medaile pro všechny závodnice a dále pak firmě Sklenářství Bambuši. Samozřejmě všem rodičům patří velký dík za nachystání, uklizení haly, výzdobu a přípravu občerstvení pro rozhodčí a naše malé závodnice a také našim juniorkám, které pomohly s organizací na závodní ploše.

 

více fotek zde

 

IV. Českomoravský pohár - VALAŠSKÝ PODZIMNÍ ZÁVOD ZUBŘÍ

Jeden z předních oddílů
estetické skupinové gymnastiky v České republice!